مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی |  روانشناس تحصیلی

مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی | روانشناس تحصیلی

جزوات ، سوالات ،کتاب ها و نکات کنکور کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی بالینی
مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی |  روانشناس تحصیلی

مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی | روانشناس تحصیلی

جزوات ، سوالات ،کتاب ها و نکات کنکور کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی بالینی

شکست در کنکور پایان راه نیست

توصیه هایی به والدین و داوطلبان کنکوری که در رشته یا شهر مورد علاقه شان قبول نشده اند. 

هرچند امروزه همه داوطلبان کنکور، شانس قبولی در کنکور را دارند اما همچنان عواقب منفی روحی- روانی به دلیل قبول نشدن تعدادی از داوطلبان در رشته و شهر مورد نظرشان گریبانگیر کنکوری ها می شود. استرس های ناشی از کنکور در برخی از خانواده ها از سال اول دبیرستان شروع شده و همین تب کنکور، ارتباطات اجتماعی و روابط بین والدین و فرزندان را تحت تاثیر قرار داده و در صورت نرسیدن فرزند به نتیجه مطلوب در کنکور، میزان تنش و استرس در محیط خانواده ها زیاد می شود. بنابراین لازم است والدینی که فرزند کنکوری داشته اند و فرزندشان نتیجه لازم را کسب نکرده به نکاتی که در ادامه مطلب خواهد آمد، توجه داشته باشند:

5 نکته که باید والدین بخوانند

بعضی از جوانان فکر می کنند به این دلیل که در کنکور به نتیجه دلخواه نرسیده اند، پدر و مادرشان آن ها را مانند قبل دوست نخواهند داشت بنابراین والدینی که فرزندشان نتیجه مورد نظرشان را در کنکور کسب نکرده است باید با رفتار و گفتارشان این اطمینان را به فرزندشان بدهند که آنان را چون گذشته دوست دارند.

والدین باید به فرزندان خود بیاموزند که شکست را بپذیرند و با آن کنار بیایند. اگرچه شکست موجب ناراحتی و ناکامی می شود اما می توان از آن به عنوان پلی برای موفقیت استفاده کرد.

از فرزندان خود انتظار نداشته باشید که فقط برای تحقق آرزوهای شما، تلاش کنند. اگر شما نتوانسته اید در فلان رشته و فلان دانشگاه تحصیل کنید، نباید از فرزندان تان انتظار داشته باشید که از علایق واقعی  خود دور شوند.

علت ناکامی در کنکور را به بی کفایتی فرزندتان نسبت ندهید.

علت های شکست را با فرزند خود بازبینی کنید و ناراحتی های او را به حداقل برسانید. راهکارهای مختلف را با توجه به استعداد، توانایی و علایق فرزند جلوی پای او بگذارید.

5 نکته که باید کنکوری ها بخوانند

هر یک از ما ممکن است زمانی دچار افت روحی شویم شاید گاهی از این که شرایط بر وفق مراد ما نیست، ناامید و سرخورده شویم. این شرایط معمولا بسیار دشوار یا حتی غیر قابل تغییر به نظر می رسد. افراد در چنین مواقعی نسبت به آینده خود، افکاری منفی دارند. اگر شما نیز این روزها در حال تجربه چنین احساساتی هستید با راهکارهای زیر می توانید به خود کمک کنید:

به خداوند توکل کنید و بدانید که سرنوشت همه را، او رقم می زند و بر خیر و شر ما از ما آگاه تر است. پس با یاد او، خود را آرام و امیدوار کنید.

هر رقابتی که برنده دارد، طبعا بازنده هایی نیز به همراه خواهد داشت. زندگی فقط برنده شدن نیست پس سعی کنید از شکست ها و تجارب خود برداشت درستی داشته باشید و برای جبران آن برنامه ریزی کنید.

هر پایان سر آغاز شروعی دیگر است. امروز یک شروع تازه است پس دست از فکر کردن به این که چه خواهد شد، بردارید .

آرزوهای دور از دسترس و برنامه های غیر قابل اجرا نداشته باشید. سعی کنید واقعیت را ببینید تا به هدف هایتان دست پیدا کنید و از مقایسه خود با دیگران بپرهیزید و به هیچ وجه خودتان را سرزنش نکنید.

آغوش تان را به سوی والدین و افرادی که به آن ها اعتماد دارید، باز کنید و بدانید شما تنها نیستید. اگر چه نباید توقع داشته باشید که این فرد مشکلات شما را حل کند اما می توانید اجازه دهید در کنار شما باشد و صادقانه در خصوص احساس های تان با او صحبت کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد