مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی |  روانشناس تحصیلی

مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی | روانشناس تحصیلی

جزوات ، سوالات ،کتاب ها و نکات کنکور کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی بالینی
مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی |  روانشناس تحصیلی

مشاوره تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی | روانشناس تحصیلی

جزوات ، سوالات ،کتاب ها و نکات کنکور کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی بالینی

معرفی مجموعه علوم تربیتی 2 (کد1118)

مجموعه علوم تربیتی 2 یکی از رشته های گروه علوم انسانی است، که کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی شان می توانند در آزمون ورودی کارشناسی ارشد علوم تربیتی 2 شرکت نمایند.

 

1. روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی 2. روانشناسی تربیتی 3. مشاوره و راهنمایی 4. مشاوره (مدرسه‌ای، شغلی، خانواده‌ای)

رشته مشاوره و راهنمایی

 یکی از رشته‌های گروه علوم انسانی است که جنبه‌ کاربردی دارد و دروس آن بیشتر در زمینه رشد ، ابعاد مختلف شخصیت آدمی و پیشگیری از مشکلات و اختلالات بخصوص مشکلات دانش‌آموزان و نوجوانان می‌باشد.

کارشناس مشاوره عمدتاً به یاری خود فرد، مشکل او را حل می‌کند. به عبارت دیگر به مراجعه کننده کمک می‌کند تا تفکر، احساسات، اندیشه و یا تصمیم‌گیری خود را تغییر داده تا در نهایت بتواند نوع رابطه خود را با دنیای اطرافش تغییر دهد. مشاوره در اصل یعنی پیشگیری و پیشگیری یعنی اینکه به افراد آموزش داده شود که چه کنند تا دچار بحران‌های روحی نگردند و راه پیشرفت و تکامل را راحت تر و سریع تر طی نمایند.

بر خلاف روان شناسی که یک علم تحقیقاتی است، مشاوره بیشتر جنبه کاربردی دارد موضوع روانشناسی (روانشناسی بالینی) افرادی است که دچار اختلالات روحی و روانی شده‌اند، یعنی در این علم بیماران روحی و روانی مورد مطالعه قرار می‌گیرند اما در مشاوره سخن از مردم عادی است که با بحران‌های روحی روبرو هستند.

رشته روانشناسی کودکان استثنایی

شاخه‌ای از دانش روانشناسی است که به تعریف کلیه مسایل مربوط به کودکان استثنایی از گستره کودکان تیزهوش تا کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان نابینا و کم بینا، کودکان ناشنوا و کم شنوا، کودکان دارای ناتوانی‌های تکلمی، و کودکان دارای ناتوانی‌های حرکتی و ذهنی، و تمامی امور و تعاریف مربوط به پیشگیری و شناخت و آموزش این کودکان می‌پردازد.

رشته روانشناسی تربیتی

 به بحث و بررسی پیشرفت های درسی و نارسایی های تحصیلی یاد گیرندگان می پردازد و هدف آن کمک به دست اندر کاران تربیتی در برخورد درست با مسائل آموزشی و تربیتی است.

روان شناسی تربیتی نقش کارسازی در شناخت شاگردان ، تربیت معلمان و طرح و اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی به عهده دارد. تدوین و طرح ریزی محتوای درسی سالهای مختلف تحصیلی بر پایه اصول و کشفیات روان شناسی تربیتی ، آشناسازی معلمان با شیوه های تدریس نوین که حاصل پژوهشهای روان شناسی تربیتی است و کاربست دیگریافته‌های تربیتی در شرایط آموزشگاهی به بهبود عملکرد یاد گیرندگان و در نتیجه رسیدن به اهداف جزئی و کلی تربیتی در سطح فردی و جامعه خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد